A l’hora del temps de migdia a mes a mes dels monitors hi ha unes persones molt importants que ens fan l’hora de dinar més agradable: les cuineres. Hem volgut saber més coses sobre elles i li hem fet una entrevista a la Loli.
1.Quan temps portes a l'escola?
Porto 10 anys i m’agrada molt estar en aquesta escola hi ha molt bon ambient, es treballa molt bé i et deixen fer la teva feina
2.Heu estudiat alguna carrera?
Una carrera no, però he estudiat un Grau d’Administrativa a l’Acadèmia López Vicuña fa uns quants anys
3.A l'escola hi han algunes al·lèrgies, és conflictiu fer
tants menjars diferents?
Al contrari, és molt entretingut, ja que s’ha de dedicar temps i memòria per fer tots els plats tenint en compte les al·lèrgies de vegades s’han de fer 3 o 4 plats diferents del mateix menjar, això ens pot passar com en els macarrons amb beixamel, ja que hi ha nens que tenen al·lèrgia als fruits secs, nens que tenen al·lèrgia a la llet i nens que no poden prendre gluten...
4.Què és el que va fer que decidissis ser cuinera?
La veritat es que va ser per sort, ja que com heu vist jo he estudiat comptabilitat, estava a l'atur i hem van trucar d'aquesta empresa perquè hi havien llocs vacants i em va agradar. Vaig començar fent d’ajudant de cuina i amb els anys vaig anar aprenent i estimant aquesta professió
5.Has estat de cuinera en alguna altre escola?
No he estat de cuinera, però si ajudant de cuina, he estat 11 anys a l’escola “Les Iglesies” i 5 anys a l’”Escola del Mar”, a mes a mes dels 10 anys que porto aquí l’Escola del Parc del Guinardó
6.Et cauen bé les teves companyes?
Si, em cauen molt bé, formem un gran equip.
7.Et cauen bé els inspectors?
Els inspectors em cauen súper bé, mai he tingut problemes amb ells ja que sempre ho han trobat tot molt correcte, l’unic que el dia en que ve has d’estar bastant per ell.
8.Quins estris utilitzes quan cuines?
Utilitzo moltíssims estris
9.El menú te l’inventes tu o l’empresa?
El menú el dissenyen dietistes especialitzats de l’empresa
10.Tens parella?
Si, tinc marit, dues filles i aquest any em torno a casar ja que fem els 25 anys de casats.
la loli fa un menjar molt bo, si fes un pastís tothom voldria repetir
ResponEliminala loli és molt bona cuinera i fa els menjars més bons del món quan fa pica-pica están bonisims.
ResponEliminaLoli, ets molt bona cuinera però el peix no ens agrada. Voldriem fer una petició: Podeu suprimir el peix i duplicar, triplicar o fins i tot quadruplicar menjars com ara croquetes, canalons, nugets ( qu eno siguin de sipia), etc...? Però no sempre, ja que sino engreixarien molt
ResponElimina